Ajankohtaista

Kesäteatterimatkat 2019

Tulevan kesän teatterimatkat:

Kesäkuussa:

Danny-musikaali  Suomen Kesäteatteri Valkeakoski- ensi-ilta esitys to 13.6.2019 klo 19:00.

Bussimatka, väliaika-kahvit ja teatterilippu  50 € ( Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n jäsenille 45 €)

Varaukset  Sinikka Kilpinen 050-4343737

 

Heinäkuussa:

Kangasalan lepokodilla teatteriryhmä Salaseuran Lemmenloukku ti 2.7.2019 klo 19:00.

Bussikyyti+teatterilippu  25 €.

Varaukset Sinikka Kilpinen 050-4343737

 

 

 

Kesäkuussa 2019 ( to 6.6.-su9.6.2019) järjestämme matkan raja-Karjalaan.

Matkaamme Viipurin kautta Sakkolaan, käynti Konevitsan luostarissa.

Matkan kokonaishinta  400 €/hlö. Kulttuuritapahtumat ry:n jäsenille 350 €.

Ennakkoilmoittautumiset  kari@eupr.fi  tai 0400-634631.

Matka tehdään Markku Mikkolan bussilla ja matkanjohtajana Aila Alanen.

 

 

Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry:n matka

SAKKOLAAN JA KÄKISALMEEN 6. – 9.6.2019

Kesän alussa matkaamme Sakkolaan Karjalan kannakselle. Matkalla piipahdamme Viipurissa ja käymme Alvar Aallon suunnittelemassa Viipurin kirjastossa. Matkaan kuuluu myös käynti Käkisalmessa Vuoksen varrella, joka on yksi Venäjän vanhimpia kaupunkeja. Kotiseuturetkellä poikkeamme Sakkolan kirkolla, Keljassa, Petäjärvellä ja Igorassa. Halukkailla on myös mahdollisuus retkeillä Konevitsan luostarissa. Matkanjohtajana kokenut Karjalan matkaaja Aila Alanen. Tervetuloa mukaan.

Alustava matkaohjelma:

6.6. torstai

Lähdemme aamusta Markku Mikkola Oy:n bussilla Lempäälästä kohti itärajaa. Vesilahdesta noudetaan myös matkalle mukaan. Ajamme Lahden ja Kouvolan kautta Vaalimaalle. Matkalla pidämme tarvittavat tauot ja Vaalimaalla pidempi tauko, jolloin on aikaa myös lounastaa.

Rajamuodollisuuksien jälkeen jatkamme Viipuriin, jossa poikkeamme Alvar Aallon suunnittelemassa Viipurin kirjastossa. Se valmistui vuonna 1935 ja kuuluu niihin töihin, joilla Aalto nousi maailmanmaineeseen. Kirjastoa alettiin restauroida vuodesta 1994 alkaen Viipurin kirjaston ystävät ry:n johdolla kansainvälisin voimin ja kunnostuksen ensimmäinen vaihe valmistui maaliskuussa 2012 ja avajaiset pidettiin 2013. Kunnostustyö on saanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Viipurista matka jatkuu Kiviniemeen, jossa majoitumme tuttuun Losevo Park -hotelliin.

Yhteinen illallinen.

HOTELLI LOSEVO PARK

Hotelli sijaitsee Kiviniemessä Vuoksen rannalla. Hotelli koostuu useasta kaksikerroksisesta hotellirakennuksesta ja erillisestä ravintolarakennuksesta. Hotellissa on kahvila, ravintola, kaksi saunaa, kokoustila. Huoneissa on kokolattiamatot, tv ja mukavuudet. Huoneiden muu varustus vaihtelee. Huoneet on remontoitu.

 

7.6. perjantai                   Käkisalmi ja halukkaille Konevitsan luostari

Aamiainen hotellissa.

Klo 09.00     Lähdemme aamusta kohti Sortanlahden satamaa, josta halukkaat voivat lähteä retkelle Konevitsan luostariin. Matka tapahtuu laivalla suomenkielisen oppaan Antti Musakan johdolla. Retken hinta on 40 €, joka maksetaan suoraan Antille. Paluu retkeltä klo 14.30.

Päiväkahvien jälkeen jatkamme Käkisalmeen. Kaupungilla on pitkä historia. Käkisalmen eli Korelan linnan ensimmäiset maininnat on jo 1200-luvulta ja se muodosti tuolloin Käkisalmen linnaläänin keskuksen. Jatkosodassa neuvostoliittolaiset polttivat kaupungin perääntyessään ja Neuvostovallan aikana kaupunki rakennettiin osittain uudelleen.

Lyhyt kiertoajelu Käkisalmessa. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Käkisalmen linnan museossa.

Klo 19.00     Yhteinen illallinen hotellissa.

 

8.6. lauantai                     Kotiseuturetkiä

Aamiainen hotellissa. Tänään lähdemme kotiseuturetkelle. Ajamme Sakkolan kirkonkylälle, Haparaisiin ja käymme Keljassa Keljan taistelun muistomerkillä.

Ajamme myös Petäjärvellä ja Igorassa. Nautimme päivän aikana retkieväät. Yhteinen illallinen.

 

9.6. sunnuntai                 Viipuri ja kotiin

                 Aamiaisen jälkeen lähdemme paluumatkalle. Ajamme Viipuriin, jossa teemme kierto-

ajelua. Viipurin kuuluisin nähtävyys on Viipurin linna, jonka rakentaminen alkoi jo vuonna 1293. Se on ainoa Venäjällä sijaitseva keskiaikainen linna. Keskustassa näemme Pyöreän tornin sekä punaisenlähteen torin. Kaupunginmuseon edessä seisoo Torkkeli Knuutinpojan patsas ja Viipurista löytyy myös Eremitaasin taidemuseon sivutoimipiste, joka avattiin vuonna 2010. Teemme pysähdyksen Viipurin torilla ennen kuin jatkamme matkaa Suomen rajalle. Rajamuodollisuuksien jälkeen matkamme jatkuu kotia kohti ja Lempäälään saavumme illalla.

 

 

Hinta:          350 euroa/henkilö H2:ssa                  Lempäälän kulttuuritapahtumat jäsenille

                     400 euroa/henkilö H2:ssa                  ei jäsenille

 

                 Yhden hengen huoneen lisämaksu 70 euroa.

 

Hintaan sisältyy:

  • bussimatkat ohjelman mukaan Markku Mikkola Oy:n bussilla
  • kolmen yön majoitus mainitussa hotellissa
  • aamiainen hotellissa
  • kolme illallista hotellissa
  • kahdet retkieväät
  • suomenkielisen matkanjohtaja palvelut koko matkan aja

 

Hintaan ei sisälly:

  • ryhmäviisumi 78 euroa/henkilö
  • retki Konevitsan luostariin 40 euroa, käteismaksu perillä
  • matkavakuutus ** pakollinen**
  • ruokajuomat ja muut ruokailut

 

Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärän. Hinta on laskettu 8.11.2018 valuuttakurssin mukaan. Teemme kuluttajaviranomaisten vaatiman valuuttakurssitarkistuksen 6 viikkoa ennen matkan alkua. Tarkistakaa, että matkaehdot ovat ohjelman liitteenä. Matkanjärjestäjä ei voi vaikuttaa huoneisiin, vaan hotelli tekee huonejaon. Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

 

Ryhmäviisumia varten tarvitsemme kopion passin kuvasivusta, vakuutusyhtiön todistuksen matkavakuutuksesta, täytetyn viisumianomuslomakkeen ja yhden värillisen alle 6 kk vanhan passikuvan. Paperit tulee olla toimistossamme viimeistään 30.4.2019.  Huomioi, että passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.

 

 

ILMOITTAUMISET Kari Toloselle joko sähköpostilla kari@eupr.fi tai puhelimitse 0400-634 631.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Resviaria Oy

 

Kehräsaari A 212, 33200 Tampere

Puh. 0440 – 477 070

info@resviaria.com

www.resviaria.com

KKV 2107/06/MjMv

 

RYHMÄMATKATOIMISTO RESVIARIA OY:N MATKAEHDOT 1.7.2018 ALKAEN

 

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Resviaria Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Resviaria Oy on hankkinut suojan palauttaakseen suorittamasi maksut ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi sitä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

                                          

Noudatamme Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja‑asiamiehen neuvottelemia ja toukokuussa 2018 allekirjoittamia yleisiä matkaehtoja. Ehtoja sovelletaan 1.7.2018 alkaen tehtyihin sopimuksiin. Ehdot on laadittu ottaen huomioon matkapaketteja koskevan direktiivin (EU2015/2302) ja lain pakottavat säännökset. Matkan erityisluonteen vuoksi sovellamme seuraavia erityisehtoja:

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT:

 

Matka maksetaan kahdessa erässä: ennakkomaksu 100 euroa, kun olet saanut vahvistuksen osallistumisesta. Loppumaksu erääntyy 30.4.2019 mennessä. Sitova sopimus syntyy, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun.
 

PERUUTUS­EHDOT:

- Mikäli matka peruutetaan viimeistään 18.4. ennen matkaa, veloitetaan toimistokulut.

- Mikäli matka peruutetaan myöhemmin kuin 18.4., mutta viimeistään 15.5., veloitetaan varausmaksu + viisumikulut.

- Mikäli matka peruute­taan myöhemmin kuin 15.5., mutta viimeistään 29.5., veloitetaan 50 % matkan

  hinnasta+ viisumikulut.

- Mikäli matka peruutetaan myöhemmin kuin 29.5, peritään 95 % matkan hinnasta+ viisumikulut.

 

Jos matka on hinnoiteltu sen mukaan, että kahden matkustajan seurue majoittuu samaan huoneeseen ja joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa, on matkanjärjestäjällä oikeus periä peruutuskulujen lisäksi peruutuksen johdosta syntyvästä majoituksen vajaakäytöstä aiheutuvat kulut. Matkanjärjestäjä ja matkalle lähtevä ryhmä voivat edellä mainitun sijaan sopia yhteisesti matkaseurueelle tarkoituksenmukaisemmasta majoitusjärjestelystä, jolloin matkalle lähtevä ryhmä vastaa mahdollisista lisäkuluista.

Jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu sovitulle lähtöpaikalla sovittuun aikaan tai jos hän ei voi osallistua matkaan siksi, ettei hänen vastuullaan olevista syistä ole matkaan tarvittavia asiapapereita, kuten voimassaolevaa passia tai viisumia, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.


Lääkärintodistus ei pienennä peruutuskuluja. Matka ei sisällä peruutusturvamaksua. Kehotamme matkustajiamme jo matkan varausvaiheessa ottamaan riittävän kattavan matkavakuutuksen, johon sisältyy mm. peruutusvakuutus

oman, lähiomaisen tai matkatoverin (nimi ilmoitettava vakuutuksessa) vakavan sairastumisen tai kuoleman varalta. Tarkemmat ohjeet saatte vakuutusyhtiöltänne. Lisäksi kehotamme matkustajiamme tarkistamaan myös vakuutuksensa peruutusturvaehtokohdan sekä mahdollisen korvausmäärärajoituksen ko. tilanteessa, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus. Joissakin vakuutuksissa korvausmäärä on rajoitettu, josta voi seurata matkustajan oman vastuun laajentuminen (esim. peruutuskulut 25 % vakuutusyhtiön vastuulla ja 75 % vakuutetun omalla vastuulla).

 

Matkustajalla on oikeus luovuttaa sopimukseen perustuvat oikeutensa henkilölle, joka täyttää matkalle osallistumista koskevat ehdot. Matkanjärjestäjällä on oikeus periä kohtuullinen korvaus luovutuksesta tai tietojen muutoksesta aiheutuvista toimenpiteistä sekä yhteistyökumppanin veloittamat todelliset kulut. 

 

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu väistämättömistä ja poikkeuksellisista olosuhteista, jotka ovat matkanjärjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja joiden seurauksia ei olisi voitu välttää, vaikka kohtuulliset toimenpiteet olisi toteutettu. Näitä olosuhteita voivat olla esim. viranomaismääräykset, ilmatilarajoitukset, sotatoimet, luonnonkatastrofit. Myös keskeisten palvelujen, kuten sähkön tai veden saannin keskeytyminen voi olla kyseisiä syitä.  


Tietoa turvallisuustilanteesta saat ulkoministeriön nettisivulta www.formin.finland.fi ja rokotuksista/ terveystilanteesta saat nettisivulta www.rokote.fi.

 

MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUUTTAA MATKA VÄHÄISEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI

Matkanjärjestäjäl­lä on oikeus peruut­taa matka, jos matkalle ei ole ilmoit­tautunut sen toteut­tamisen edellyttämää matkusta­jamää­rää. Peruut­tamisesta ilmoite­taan tällöin vii­meistään 20 vrk ennen matkan alkua ja mahdolliset matkustajan jo maksamat maksut palautetaan peruutusilmoituksen jälkeen matkustajan ilmoittamalle tilille. Matkan toteut­tamiseen vaaditaan vähimmäis­määrä matkustajia.

 

MATKANJÄRJESTÄJÄN VASTUU VAHINGOISTA

Resviaria Oy järjestää vapaa-ajanmatkoja eikä ole vahingonkorvausvelvollinen liikeasioille välillisesti aiheutuvista ongelmista, jos esim. matkalta paluu myöhästyy. Matkanjärjestäjä ei ole korvausvelvollinen matkustajan itse matkaohjelmaan tekemistä muutoksista tai käyttämättömistä palveluista.

 

KULJETUSYHTIÖN VASTUU

Kuljetusyhtiöt ovat vastuussa matkustajista kuljetuksen aikana kuljetusehtojensa edellyttämällä tavalla.

 

 

MATKUSTAJAN REKLAMAATIOVELVOLLISUUS

Virheestä, joka voidaan korjata jo matkan aikana, on ilmoi­tettava oppaalle tai muulle matkanjärjestäjän edustajalle kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on havaittu. Matkustajan tulee kyetä näyttämään, että ilmoitus on tehty. Mikäli näin ei tapahdu, matkustaja ei ole myöhemmin oikeutettu vetoamaan matkan­jär­jestäjän suorituksessa olleeseen virheeseen.

 

PASSI JA VIISUMIMÄÄRÄYKSET

Matkustaja on velvollinen ilmoittamaan matkanjärjestäjälle hyvissä ajoin ennen matkan alkua, mikäli hän ei ole Suomen kansalainen. Matkalle tarvitaan passi ja viisumi. HUOM. passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.
 

MIES- JA NAISPAIKAT

Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan yhden hengen huoneen lisämaksun, mikäli toista mies- tai naispaikkalaista ei ilmoittaudu. Sama pätee, jos matkan varannut mies- tai naispaikkalainen peruuttaa matkansa.

 

MATKUSTAJATIEDOT

Matkustajat ovat tietosuojalain turvaamia, joten emme luovuta matkustajatietoja tai anna etukäteistietoja matkalle osallistujista. Tietojen luovuttaminen ei jälkikäteenkään ole luvallista. Täten pyydämme Teitä itse vaihtamaan matkalla solmimienne tuttavuuksien kanssa yhteystietonne.

 

MATKANJÄRJESTÄJÄSTÄ RIIPPUMATTOMIEN KUSTANNUSMUUTOSTEN VAIKUTUS MATKAN HINTAAN

Matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa matkan hintaa niissä tapauksissa, jos matkaohjelmaan ja hintaan sisältyvissä palveluissa tapahtuu matkanjärjestäjästä riippumattomia muutoksia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi valuuttakurssien muutokset, kohdemaan palvelujen hintojen muutokset tai vastaavat. Valuuttakurssitarkistus tehdään 6 viikkoa ennen matkan alkua kuluttajaviranomaisten antamien ohjeiden mukaan.

 

ASIANTUNTIJAN VAIHTUMINEN

Pidätämme oikeuden käyttää nimetyn asiantuntijan sijaan toista opasta pakottavassa tilanteessa, esim. nimetyn asiantuntijan ollessa estynyt sairastumisen tai muun vakavan syyn johdosta. Asiantuntijan vaihtuminen toiseen ei oikeuta vahingonkorvaukseen, hinnanalennukseen tai matkan peruuttamiseen kuluitta.

 

 

RESVIARIA OY:N TOIMISTOKULUT
Peruutuksista ja muutoksista peritään toimisto­kuluina 80 euroa/henkilö